Lien Ampe Make-up artist

Diensten en prijzen

Huwelijksmaquillage

Op jouw huwelijksdag moet je stralen! Een perfecte maquillage die tot in de late uurtjes perfect blijft zitten, is dan ook een must! Er zijn diverse mogelijkheden voor jouw belangrijke dag. Wil je op voorhand eens langskomen voor een make-up proefbeurt, zouden je famillieleden of getuigen zich ook willen laten maquilleren op die dag? Geen enkel probleem, tijdens een verkennend gesprek bespreken we ook een proef make - up. Ik neem hiervoor dan ook graag uitgebreid de tijd.

 Vanaf: 45 euro

Basis - of feestmake-up

Verwen jezelf met een frisse en natuurlijke dag make-up. Perfect geschikt voor diverse gelegenheden zoals het nemen van pasfoto's, een bedrijfsfeest, een belangrijke afspraak,.. . Of moet je naar een feest en wil je gaan voor een speciale make-up? Dan ga ga je voor een feestmake-up!


Vanaf: 35 euro

Studio-shoots

Had je graag een make-up en een professionele fotoshoot gecombineerd, dan kan je kiezen voor deze formule. We plannen alles op dezelfde dag en zo heb jij achteraf een mooi portfolio met leuke professionele foto's. Dit kan bv. gecombineerd worden met een make-up party indien jullie dit met een groep willen doen.


Prijs op aanvraag

Make-up advies

Wil je graag eens heel persoonlijk te weten komen welke kleur foundation jou staat, welke kleuren oogschaduw passen, hoe je een contouring of blush moet aanbrengen? Kies dan voor een persoonlijke make-up workshop. Deze duurt ongeveer 2 uur en hierin leren we alle kneepjes van het vak. Er is nadien ook mogelijkheid tot aankopen van de gebruikte producten, maar dit is zeker geen must.


Vanaf: 70 euro

Make-up party

Wat dacht je van een make-up workshop voor een vrijgezellenfeestje van een vriendin of een leuke avond met wat vrouwen onder elkaar? Kies dan voor een make-up party. Ik kom hiervoor bij jullie op locatie en breng alle nodige materiaal mee. Op het einde gaan jullie stralend naar buiten en kunnen jullie nog een leuke activiteit erna plannen.


Vanaf: 30 euro

Dringend nieuwe professionele foto's nodig voor je website? Of wil je graag nieuwe visitekaartjes? Dan kun je kiezen voor een business-shoot. We plannen een make-up sessie en een professionele foto-shoot.


Prijs op aanvraag

Business-shoot